Personal training bij Wendy Peeters Fitness & Lifestyle Coach in Echt-Susteren

Personal Training

Wil jij fit, gezond en zelfverzekerd het nieuwe jaar in? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Personal Training is sporten met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Met behulp van onze professionele expertise werk je aan jouw persoonlijke trainingsdoelen, een fit en een sterk lichaam.

Wat kun je van ons verwachten?


Wij helpen, ondersteunen en adviseren jou tijdens het gehele proces. Als trainer luisteren en kijken wij naar je lichaam en passen wij de training aan op jouw persoonlijke doelen en fysieke staat. Wij staan uitgebreid stil bij de techniek van alle oefeningen en zorgen ervoor dat jij een zo groot mogelijk resultaat boekt op een efficiënte wijze, zonder dat hier blessures bij komen kijken. Jouw persoonlijke progressie wordt iedere training bijgehouden. Aan de hand van deze gegevens richten wij de daaropvolgende training zo in dat jij iedere keer weer het maximale resultaat in kracht, techniek en conditie behaald.

Met de juiste begeleiding wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. Wij laten je ervaren dat je meer kan dan je denkt en motiveren je iedere keer weer tot het uiterste te gaan. Wij begeleiden, inspireren, adviseren en zorgen ervoor dat je met plezier naar de training komt. Je zult versteld staan van je eigen kunnen én de resultaten! Personal training sessies worden uitsluitend gegeven in onze boutique gym.

Maak kennis met personal training bij Wendy Peeters Fitness & Lifestyle Coach

Vraag direct online een gratis persoonlijke sessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Wendy Peeters Fitness & Lifestyle Coach in Echt-Susteren is dé plek voor vrouwen die doelgericht willen trainen onder professionele begeleiding door middel van Personal Training. Vraag een gratis persoonlijke sessie aan!

Programma's

Programma's

Ontdek de verschillende programma's die Wendy Peeters Fitness & Lifestyle Coach aanbiedt!

meer informatie
Tarieven

Tarieven

Bij Wendy Peeters Fitness & Lifestyle Coach kies je een passend programma dat aansluit op jouw wensen.

meer informatie
5 tips om je  routine te behouden

5 tips om je routine te behouden

  Door: Mignon Rutten (Mindgains) Het is een hele gekke periode di...

Lees meer

Wendy is een zeer gedreven, gepassioneerde coach die alles geeft en alles eruit haalt!

Ratna Dewi
Ratna Dewi

You are stronger then you know!

Natashja